2020-08-28 14:08:40• hírek • Politikai hirdetés

Az RMDSZ jelöltjei hivatalosan is megkezdték a kampányt

- Politikai hirdetés -

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere és Pataki Csaba megyei-tanácselnök hivatalosan is megkezdték a szeptember 27-ei helyhatósági választásokat megelőző kampányukat.

Kereskényi Gábor felkérte ellenfeleit, hogy mindannyian konstruktív, a város érdekeit szolgáló kampánnyal álljanak a választók elé:
 

"A négy évvel ezelőtti kampányban megígértem néhány rendkívül fontos dolgot a szatmáriaknak. A célkitűzéseim között szerepelt többek a között a hatékonyabb városházi ügyintézés megteremtése, a befektető-barát önkormányzat kialakítása, a városi infrastruktúra korszerűsítése, új parkolók létrehozása, az akadálymentesebb és könnyebb közlekedés biztosítása, és végül, de nem utolsó sorban a közpénzek hatékony felhasználása.

 

Szatmárnémeti az egyik legintenzívebb fejlődési korszakát éli, a megfelelő adminisztrációnak, a szatmárnémeti polgárok pozitív hozzáállásának és a helyi önkormányzat RMDSZ-es csapatának köszönhetően. Mindannyian tudjuk: a fejlődéshez idő és folytonosság szükséges! Ezért megkérek minden jelöltet és politikai pártot, hagyják a kisstílű sárdobálást. Álljunk a szatmáriak elé építő jellegű megoldásokkal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb utat városunk fejlődéséhez!” - jelentette ki Kereskényi Gábor. 

 

Pataki Csaba a folytonosság fontosságára hívta fel a figyelmet. "A Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházát egy hatszintes épülettel bővítjük, amely a szatmári egészségügy utóbbi negyven évének legfontosabb beruházása. Ehhez hasonló projektek viszik előre Szatmár megyét, ezt kell folytatnunk" - nyilatkozta a Megyei Tanács elnöke. 

 





 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: